Nieuws

BEN JIJ KLAAR VOOR DE LENTE?

De winterperiode zit er zo goed als op. Dat merk je aan de zonnige en warme dagen van de afgelopen weken. En dat betekent dat je wagen opnieuw een wellnessbeurt verdient. Controleer daarom je wagen op enkele essentiële punten. Zo vermijd je dat beginnende slijtages niet plots enorme risico’s met zich meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan de remmen, ruitenwissers en airco. Je merkt vaak snel de signalen op dat ze in minder goeie staat zijn. En omdat comfort en veiligheid nog altijd onze prioriteit is, laten we voor de start van het nieuwe seizoen genieten van enkele uitzonderlijke promoties.


 

RUITENWISSERS

Maken je ruitenwissers een storend geluid als je ze aanzet? Laten ze sporen achter op je voorruit? Of bewegen ze in schokjes? Dan is het tijd om ze te vervangen. Geniet daarom nu van 10%* korting op de wisserbladen en rij terug zorgeloos rond. Want hoe beter je ziet, hoe veiliger je rijdt.

 

Ontdek het aanbod >

 


 

REMMEN

Om te weten of je remmen nog in goeie staat zijn, moet je heel aandachtig zijn. Maken je remmen een piepend geluid? Voel je dat je auto afwijkt van de ideale rijlijn? Of voel je trillingen bij het remmen? Dan zijn je remschijven meestal aan vervanging toe. Gelukkig krijg je bij Peugeot nu 10% korting* op een set nieuwe remmen.

 

Ontdek het aanbod >

AIRCO

Blaast je airco nog voldoende verse lucht in je auto? Ontwasemt je voorruit snel genoeg? Ook je airco moet je net zoals de rest van je wagen regelmatig laten onderhouden. Bij Peugeot laat je je airco professioneel reinigen voor maar €59**.

 

Ontdek het aanbod > / Meer weten over mijn airco >

 


 

* Aanbod voorbehouden aan particulieren, zonder onderhoudscontract. Geldig van 01/03/2022 tot 31/05/2022 in het deelnemende Belgische en Luxemburgse Peugeot-netwerk. Geldig op originele wisselstukken, exclusief montage. Meer informatie bij de dienst na verkoop.

** Prijs incl. BTW en inclusief diagnose van je airco (staat van aandrijfriem compressor, leidingen, aansturing elektromagneet van de compressor, temperatuur van centrale ontluchters, werking van de roosters, staat van pollenfilter, controle van het vloeistofpeil en reiniging van het ventilatiecircuit). Aanbieding voorbehouden aan particulieren, geldig van 01/03/2022 tot 31/05/2022 in het deelnemende Belgische en Luxemburgse Peugeot-netwerk. Meer informatie bij de dienst naverkoop.

Om ook te lezen

Nieuws

Een snelle check-up en je bent vertrokken!

Lees meer
Nieuws

Zorg dat alleen de goeie vakantieherinneringen overblijven

Lees meer
Nieuws

Warm buiten? Koel binnen!

Lees meer