Nieuws

Peugeot 508: de pers is gecharmeerd!

De onweerstaanbare Peugeot 508 heeft een triomfantelijke intrede gemaakt! Deze berline met zijn sportief design biedt al het comfort en de technologie voor een ongekend rijplezier!

Hij werd in avant-première getest door de vakpers en het mag gezegd worden: de nieuwe Peugeot 508 maakt de hoge ambities van het merk waar!

Nog voor ze plaats hadden genomen achter het stuur was het team van de Autogids al lovend over het karakter van de nieuwe 508. Ze noemen hem een “sexy vierdeurs-coupé” met een “frisse, alternatieve verschijning”.

Lees het artikel >

Auto55 vindt dat de 508 een ware revival betekent voor de “klassieke” berline. Dat horen we graag!

Lees het artikel >

Volgens Autowereld gooit Peugeot het “over een andere boeg, met een GT-achtig vijfdeurskoetswerk en kaderloze ruiten”. Het krachtig design mag gezien worden, vinden de vakjournalisten: “De led-lampen, vooral achteraan, zuigen de aandacht naar zich toe. Vanuit dat standpunt heeft deze Fransoos haast iets van een Mustang.” Over het interieur van de nieuwe 508 wordt Autowereld helemaal lyrisch. Over de “indrukwekkende cockpit” klinkt het: “als designstuk is dit van het beste wat de auto-industrie tegenwoordig op stal heeft.

Lees het artikel >

Geeft dit alles je geen extra goesting om voor zijn charmes te vallen?

Bestel de jouwe >

Om ook te lezen

Nieuws

MyPeugeot App: het beste van Peugeot, altijd bij de hand!

Lees meer
Nieuws

Waar neem je me naartoe, Peugeot?

Lees meer
Nieuws

Zorg dat je remmen in goede staat zijn, zo rij je met een gerust gevoel

Lees meer