Nieuws

Een snelle check-up en je bent vertrokken!

Vertrek je richting de zon? Kijk dan even je wagen na.


Kijk je koplampen na

Controleer al je lichten in je auto: stoplichten, dimlichten, mistlichten, dagrijverlichting, achteruitrijlichten, richtingaanwijzers… Ben je zwaar geladen of neem je een caravan mee? Stel dan ook je koplampen opnieuw af om geen tegenliggers te verblinden. Gebruik de knoppen naast je stuur of kijk in de handleiding van je wagen.

 

Kijk je banden na

Controleer voor je vertrek of je banden in orde zijn. Zijn ze te fel afgesleten? Laat dan nog voor je vertrek een nieuwe set opleggen. Want een lekke band op vakantie is niet zo bevorderlijk voor een goeie vakantiesfeer.

Kijk ook even je bandenspanning na. Vaak ben je zwaarder geladen als je op vakantie vertrekt. Pas daarom de bandendruk aan volgens wat is aanbevolen.

 

Laat je auto technisch nakijken

Wil je volledig zorgeloos op vakantie vertrekken? Laat dan je wagen nakijken bij Peugeot. Voor maar €49* controleren onze techniekers je wagen op twintig essentiële punten. Tip: vermijd de files bij je garage en maak vandaag nog een afspraak.

Maak nu een afspraak >

 

*Prijs incl. BTW. Aanbieding voorbehouden aan particulieren en professionelen, zonder onderhoudscontract. Geldig van 01/04/2021 tot 30/06/2021 in het deelnemende Belgische en Luxemburgse Peugeot-net. Meer informatie bij de dienst na verkoop.

Om ook te lezen

Nieuws

Peugeot 508: de pers is gecharmeerd!

Lees meer
Nieuws

5 Romantische bestemmingen met de wagen

Lees meer
Nieuws

DUIK VOLLENBAK DE LENTE IN

Lees meer