Nieuws

Leren rijden, een mooi avontuur!

Nemen je kinderen voor het eerst plaats achter het stuur en wil je hen de beste steun bieden? Conduct schenkt je de sleutels om de beste begeleider te worden dankzij een gebruiksvriendelijke applicatie.

Deze nieuwe applicatie wil leren rijden makkelijker maken door je de mogelijkheid te bieden een Peugeot 208 met dubbele pedalen te huren, zodat je jouw kinderen kan trainen in het uitvoeren van hun praktische oefeningen. Bovendien hoef jij je zo niet langer het hoofd te breken over de verzekeringen van je persoonlijke wagen of je leasingwagen: de verzekering en de brandstof zijn immers inbegrepen! Je hoeft enkel een beschikbare wagen op te zoeken in een van de deelnemende Peugeot-verkooppunten en hem te reserveren, waar je ook bent in België.

Tijdens de hele leertijd helpt de applicatie jou oefeningen op maat uit te kiezen, stippelt hij volledige routes voor je uit en geeft hij je tips om de beste begeleider te worden voor je kinderen. Deze betrouwbare, flexibele en mobiele oplossing werkt bovendien met democratische tarieven op maat van de jongeren.

Meer nog, hij biedt je toegang tot online handleidingen en oefeningen die hen zal helpen slagen op hun theoretisch rijbewijs. Het resultaat van al deze inspanningen is een welverdiend succes voor jou en je kinderen.

Wil je deze app samen met je kinderen uitproberen? Neem dan snel deel aan onze MyPeugeot-wedstrijd en maak kans op een van de 5 Conduct abonnementen!

Meer weten

Download de Conduct app

Om ook te lezen

Nieuws

Onze SUV’s, verkozen tot beste in hun categorie

Lees meer
Nieuws

Peugeot Driving Academy

Lees meer
Nieuws

NEW SUV PEUGEOT 2008 en e-2008: de pers is onder de indruk

Lees meer