Nieuws

Leren autorijden, een mooi avontuur!

Nemen je kinderen voor het eerst plaats achter het stuur? Geef hen de beste steun! Conduct schenkt je de sleutels om de beste begeleider te worden, via een speciaal daarvoor gemaakt platform!

Deze nieuwe dienst biedt je de mogelijkheid een Peugeot 208 met dubbele pedalen te huren, zodat je jouw kinderen kan trainen in het uitvoeren van hun praktische oefeningen.

Breek je niet langer het hoofd over de verzekeringen van je persoonlijke wagen of je leasingwagen: de verzekering en de brandstof zijn inbegrepen! Je hoeft enkel een beschikbare wagen op te zoeken in een van de deelnemende Peugeot-verkooppunten en hem te reserveren, waar je ook bent in Belgiƫ.

Tijdens de hele leertijd vind je op het platform aangepaste oefeningen, uitgestippelde routes en tips om de beste begeleider te worden voor je kinderen. Een betrouwbare, flexibele en mobiele oplossing met democratische tarieven op maat van de jongeren.

Je vindt ook online handleidingen en oefeningen die hen zullen helpen te slagen voor hun theoretisch rijexamen, vanop hun smartphone. Het resultaat van al deze inspanningen is een welverdiend succes voor jou en je kinderen.

Meer weten >

Om ook te lezen

Nieuws

Vertrek met een gerust hart op vakantie

Lees meer
Nieuws

Peugeot 508 SW: de pers is helemaal verleid!

Lees meer
Nieuws

PEUGEOT 2008 & e-2008: de pers vol lof

Lees meer