Nieuws

Peugeot gidst je doorheen de mobiliteit

Stel je geen vragen meer.

De afgelopen jaren werd mobiliteit steeds complexer en het is dan ook logisch dat je niet meer weet waar te beginnen. Moet je een elektrische wagen kopen? Heeft een nieuwe diesel nog een plekje in jouw garage? Is het beter een wagen te kopen of er een te leasen als particulier? Het zijn maar een paar voorbeelden van terechte vragen. Het antwoord is niet altijd eenvoudig te vinden.

Daarom lanceert Peugeot de mobiliteitsgids. Die geeft je inzicht in de verschillende mobiliteitsoplossingen zodat je de meest geschikte voor jouw behoeften vindt.

Surf gratis op ons nieuwe platform en ontdek de antwoorden op de vragen die je hebt. Nieuwe wetgeving, lage emissiezones, nieuwe motoren,… Kies zelf het onderwerp waarover je meer wilt weten.

Wil je graag een preciezer antwoord op maat? Dat kan: beantwoord de vragen en wij stellen je de mobiliteitsoplossingen voor die je op het lijf zijn geschreven. Het doel van onze mobiliteitsgids, die voor iedereen gratis toegankelijk is, is jou te helpen de juiste keuze voor vandaag en morgen te maken.

Ontdek snel onze mobiliteitsgids! Heb je daarna toch nog een vraag? Aarzel dan niet ze ons online te stellen!

Ontdek de mobiliteitsgids >

Om ook te lezen

Nieuws

NEW PEUGEOT 208 / e-208:
DE PERS IS ONDER DE INDRUK

Lees meer
Nieuws

De pers komt woorden van lof tekort voor de nieuwe Peugeot 508 SW!

Lees meer
Nieuws

Test de naverkoopdiensten van Peugeot en ontvang € 120

Lees meer