Nieuws

Test de naverkoopdiensten van Peugeot en ontvang € 120

Test de naverkoopdiensten van Peugeot en ontvang €120

De tevredenheid van onze klanten is rechtstreeks verbonden met onze servicekwaliteit. Als deelnemer aan ons programma ‘Client experience’ probeer je onze naverkoopdiensten uit en wij bieden je daarna €120 als dank voor je medewerking.

 

Wat houdt het programma ‘Client experience’ in?

Dit programma is een onderzoeksmethode om de reële kwaliteit van een klantenparcours te meten. Hiervoor worden echte Peugeot-klanten op vrijwillige basis aangeduid die dan anoniem de naverkoopdiensten van hun verkooppunt evalueren. Hun taak is een vooraf bepaalde dienst uit te proberen en deze dienst achteraf te beoordelen aan de hand van een vragenlijst.

 

Waarom deelnemen aan het programma ‘Client experience’?

Als deelnemende Peugeot-klant help je de kwaliteit te verbeteren van de diensten die je vandaag al gebruikt. Bovendien ontvang je €120 als dank voor je medewerking aan de uitvoering van een klantenparcours.

Hoe neem je deel aan het programma Peugeot ‘Cient experience’?

Je schrijft je in door het invullen van een vragenlijst om na te gaan of je in aanmerking komt.
Peugeot Lease-klanten kunnen jammer genoeg niet deelnemen.
Als je geselecteerd bent ontvang je een scenario voor je bezoek en een vragenlijst. Je moet dit scenario eerst doorlezen vooraleer je een minitest aflegt om te bepalen of het scenario duidelijk genoeg is en je naar de volgende stap kan doorgaan.

 

En … actie!

Je hoeft daarna enkel nog het ontvangen scenario te volgen en anoniem een afspraak te maken in je Peugeot-verkooppunt. Eens je ervaring voorbij is, vul je de online vragenlijst in om je mening met ons te delen.

 

Neem deel aan het Peugeot ‘Client experience’ programma >

Om ook te lezen

Nieuws

De gespecialiseerde vakpers is onder de indruk van de nieuwe Peugeot 508

Lees meer
Nieuws

Peugeot Driving Academy

Lees meer
Nieuws

Peugeot, een familiegeschiedenis

Lees meer