Nieuws

Test de diensten naverkoop van Peugeot en ontvang € 120

De tevredenheid van onze klanten is nauw verbonden met de kwaliteit van onze dienstverlening. Als Peugeot mystery shopper kan je onze dienst naverkoop testen en ontvang je € 120 van ons als dank voor je medewerking.

 

Wat is mystery Shopping?

Mystery shopping is een onderzoeksmethode die de reële kwaliteit van het bezoek aan het verkooppunt van een klant nagaat. Voor dit onderzoek worden personen geselecteerd die optreden als ‘geheime klanten’ of ‘mystery shoppers’. Hun taak is om een vooraf bepaalde dienst uit te proberen en die dienst vervolgens te evalueren aan de hand van een vragenlijst.

 

Waarom zou je mystery shopper worden?

Als mystery shopper voor Peugeot help je mee aan de verbetering van de diensten waar je al gebruik van maakt. Bovendien ontvang je als dank voor je medewerking € 120.

 

 

 

 

 

 

Hoe word je mystery shopper?

Je schrijft in door een vragenlijst in te vullen. Je antwoorden zullen bepalen of je in aanmerking komt om deel te nemen aan dit onderzoek. Als je geselecteerd wordt, ontvang je een scenario voor je bezoek en een vragenlijst.

Je moet dit scenario eerst lezen en daarna een mini-test afleggen om na te gaan of het scenario duidelijk genoeg is en of je klaar bent voor de volgende stap.

En … actie!

Dan begint het echte werk: je maakt een afspraak in een Peugeot-verkooppunt en volgt daarbij het scenario. Eens je bezoek afgelopen is, vertel je ons wat je ervan vond door de vragenlijst online in te vullen.

Word Peugeot mystery shopper >

Om ook te lezen

Nieuws

Onze tips om op vakantie te vertrekken

Lees meer
Nieuws

Winter is coming: bereid je Peugeot voor!

Lees meer
Nieuws

De gespecialiseerde vakpers is onder de indruk van de nieuwe Peugeot 508

Lees meer