Nieuws

New Peugeot e-Expert, International Van Of The Year 2021

Op 17 december 2020 is de nieuwe Peugeot e-Expert verkozen tot International Van Of The Year 2021. Dit is al de zevende keer sinds deze award in 1992 in het leven is geroepen, dat Peugeot met zijn innovatie en durf in de prijzen valt.

 

De International Van Of The Year Award wordt uitgereikt door 24 internationale journalisten. Zij kenden de nieuwe Peugeot e-Expert een indrukwekkende score van 131 punten toe. Ter vergelijking: het voertuig op de tweede plaats wist slechts 55 punten te verzamelen. De voorzitter van de jury, Jarlath Sweeney, verklaarde dan ook dat de Peugeot e-Expert al zijn verwachtingen ruimschoots had overtroffen.

 

Elektrificeringsstrategie wordt beloond

De 100 % elektrische motor van de Peugeot e-Expert laat hem toe vrij te circuleren in alle stadscentra. Met respect voor het milieu doorkruist hij discreet de stad zonder enige CO2-uitstoot. En met zijn 330 km rijbereik leent hij zich ook voor verdere ritten. De erkenning van de International Van Of The Year Award vormt dan ook een mooie pluim voor de elektrificeringsstrategie van Peugeot.

De favoriet van professionals

Maar de nieuwe Peugeot e-Expert pakt ook uit met de nieuwste technologie en biedt een hoog comfortniveau. Zijn grote functionele ruimte is ontworpen om het dagelijkse leven van alle professionals te vereenvoudigen. Geen wonder dus dat de nieuwe Peugeot e-Expert nu al wordt getipt als het bedrijfsvoertuig bij uitstek voor professionals die verlangen naar efficiƫntie en veelzijdigheid.

 

Stuur je zaak richting de toekomst: configureer nu je nieuwe e-Expert.

Configureer hem >

Om ook te lezen

Nieuws

Peugeot 508: de pers is gecharmeerd!

Lees meer
Nieuws

DUIK VOLLENBAK DE LENTE IN

Lees meer
Nieuws

Peugeot 508 SW: de pers is helemaal verleid!

Lees meer