Nieuws

NEW Peugeot 508: de radicale berline met een gewaagde look!

De nieuwe Peugeot 508 heeft niets van een gewone wagen! Van bij de eerste oogopslag valt zijn gestroomlijnde elegantie op. Compact en toch imposant, eist de nieuwe Peugeot 508 meteen zijn plaats op.


Deze radicale berline met gewaagd design biedt een compromisloos ontwerp en hoogstaande technologische innovaties voor een even buitengewone als intense rijervaring!


Met zijn lage en dynamische silhouet, zijn agressieve voorkant en zijn scherpe en gespierde stijl, gooit de nieuwe Peugeot 508 de deuren open van een geheel nieuw tijdperk van sportiviteit en elegantie. Zijn uitgesproken lijnen, zijn verzorgde rooster en zijn nieuwe lichtsignatuur versterken zijn krachtige, gewaagde en vernieuwende karakter.


Het ontwerp stelt zich ten dienste van een compromisloze esthetiek en kwaliteit: evenwichtige verhoudingen, kaderloze deuren, afwerkingen en ontsluitingen zijn allemaal nauwgezet uitgewerkt om elegantie en perfectie toe te voegen aan elk detail.

Binnenin duik je meteen in een wereld gericht op jouw plezier, met een onvergelijkbaar zitcomfort en natuurlijk de beroemde Peugeot i-Cockpit.

Neem plaats in zijn visionaire en handige bestuurderszetel, met voor jou het compacte stuurwiel, zijn head-up display en zijn 10” HD capacitief touchscreen. Voel het comfort van zijn zetels en zijn multipuntmassage of luister naar het zuivere en gedetailleerde geluid van zijn FOCAL Hi-Fi en ontdek het genot van een ongeëvenaarde rijsensatie.

Met behulp van de infraroodcamera vooraan laat de Night Vision-technologie je toe om ’s nachts beter voetgangers of dieren op je weg te detecteren. Uitgerust met de laatste nieuwe veiligheids- en rijhulpsystemen, overstijgt de nieuwe berline Peugeot 508 al je technologische ervaringen.


De hogere klasse uit zich niet alleen in de mechanische innovaties maar ook in het beste op het vlak van motoren. Dankzij de efficiëntie van zijn 6.2 PureTech of BlueHDI motorisaties en zijn automatische EAT8 versnellingsbak met acht versnellingen, combineert de nieuwe Peugeot 508 vermogen met beperkte CO²-uitstoot.

Meer dan genoeg redenen dus om met dit meesterwerk kennis te komen maken in je verkooppunt, toch?

 

Ontdek de nieuwe 508 >

Word VIP >

Om ook te lezen

Nieuws

5 Romantische bestemmingen met de wagen

Lees meer
Nieuws

Rij met een gerust gemoed dankzij de goede staat van je remmen

Lees meer
Nieuws

Winter is coming: bereid je Peugeot voor!

Lees meer