Nieuws

Nieuwe Peugeot 208: zelfs voor hij uit is, is de pers al helemaal overtuigd!

Hem weerstaan blijkt onmogelijk.

Toen de pers de nieuwe Peugeot 208 in avant-première kon ontdekken, staken journalisten hun enthousiasme niet onder stoelen of banken.

Met zijn strakke design, ongelooflijke mechanische prestaties, ongeëvenaard comfort en geavanceerde technologie wordt onze nieuwe stadswagen unaniem geprezen, zelfs nog voor hij verkrijgbaar is. Ontdek de lovende recensies:

We starten met Vroom dat, van in de eerste paragraaf, al stelt dat “de 208 het hogerop zoekt.” “De uitrusting gaat erop vooruit”, gaat Vroom verder, en prijst de “adaptieve snelheidsregelaar en actieve rijstrookhulp, automatische noodremhulp, led-verlichting met automatische grootlichten, vermoeidheidsherkenning, verkeersbordherkenning, dodehoekwaarschuwing, inductielading voor smartphone enzovoort.”

Ze hebben het juist begrepen: “De Peugeot 208 laat zijn tanden zien”. Ook zijn nieuwe looks gaan niet onopgemerkt voorbij, want Vroom noemt de stadswagen “meer gestileerd dan zijn voorganger” en voelt zich aangetrokken tot “zijn led-tanden” en de zwarte strook die achteraan de achterlichten verbindt.

Lees het volledige artikel >

Auto55 is op zijn beurt vol lof over het glanzende zwart in het interieur van de nieuwe Peugeot 208, dat volgens hen “voor een chique uitstraling zorgt”, verder versterkt door de “modern ogende stoffen en sierlijsten.
De journalist onthult meteen ook al de elektrische versie van de nieuwe Peugeot 208 die “136pk en 260Nm” oplevert. Hij benadrukt ook dat “deze 208 in 8,1 seconde naar 100 km/u kan, terwijl z’n 50kWh-accu (die onder de vloer zit) volgens de WLTP-gebruikscyclus een autonomie van 340km biedt.”

Lees het volledige artikel >

 

Volgens AutoGids “leidt het geen twijfel dat de strijd om de gunst van de klant bijzonder pittig zal worden” tussen de constructeurs van de stadswagens. De nieuwe versie van onze beroemde Peugeot 208 heeft volgens AutoGids dan ook alles om zijn tegenstanders te laten verbleken: “De Franse stadswagen is groter en breder dan de oude … Met het enorme radiatorrooster en de hoge en bolle motorkap oogt hij ook best wel imposant.”

AutoGids is verder ook te spreken over de i-Cockpit waarin je “uit meer of minder digitale instrumenten en een klein (5 duim), een wat groter (7 duim) of een groot (10 duim) infotainmentscherm op de middenconsole kan kiezen.” Tot slot staat de journalist te kijken van de “hele resem comfort- en veiligheidsnufjes. Dat gaat dan van een slimme snelheidsregelaar over rijvakbewaking tot Full Park Assist.”

Lees het volledige artikel >

Je hebt het al begrepen, onze nieuwe leeuw heeft karakter en staat te springen om jou te veroveren met zijn gespierde stijl. Benieuwd of jij hem kan temmen? Reserveer hem dan nu als een van de eersten!

Reserveer hem >

Om ook te lezen

Nieuws

Peugeot in de hoofdrol in Thuis

Lees meer
Nieuws

Winter is coming: bereid je Peugeot voor!

Lees meer
Nieuws

Het beste van Peugeot, altijd bij de hand!

Lees meer