Nieuws

Onze SUV’s, verkozen tot beste in hun categorie

Wij voelen ons vereerd dat Autogids een speciaal SUV Peugeot nummer uitgebracht heeft met daarin alle vergelijkende tests die in het magazine zijn verschenen. De artikels zijn overgenomen uit vorige Autogids edities zoals ze oorspronkelijk zijn verschenen: zonder enige aanpassingen, weglatingen, toevoegingen, commentaren of andere wijzigingen van welke aard ook.

We zijn dan ook bijzonder trots en blij dat we vandaag zwart op wit kunnen schrijven dat onze SUV Peugeot 2008, 3008 en 5008 stuk voor stuk als winnaars uit de bus zijn gekomen in hun categorie.

 

 

Als beste leerling op alle vlakken is onze SUV Peugeot 2008 verkozen tot de meest dynamische en meest veelzijdige. Ontworpen om alle weersomstandigheden te doorstaan, bewijst hij hier eens te meer dat hij heel wat onder de motorkap heeft zitten en hierbij zijn concurenten ver achter zich laat! Met zijn aangename rijgedrag, zijn hoge comfort en zijn lage verbruik, heeft de SUV Peugeot 2008 iedereen weten te overtuigen.

Wat onze SUV Peugeot 3008 betreft, die heeft opnieuw aangetoond dat geen enkele andere SUV zover is gegaan als hij, maar ook dat de reputatie van onze ingenieurs helemaal verdiend is! Met zijn opmerkelijke dynamiek en comfort is onze nieuwe SUV vandaag ongeslagen. Om zijn rijplezier nog een trede verder te verhogen, heeft hij alleen maar aan fundamentele kwaliteiten gewonnen: een verzorgd voorkomen, een perfect evenwicht tussen comfort en rijgedrag, tussen gebruiksgemak en functies en nog vele andere. Resultaat: hij sleepte meer dan 30 prijzen in de wacht!

Om in schoonheid te eindigen is er uiteraard ook nog onze Peugeot SUV 5008 en zijn buitengewone persoonlijkheid. Van bij de eerste oogopslag verrast hij met zijn krachtige uiterlijk en gedrag. Zijn interieur is gezien als meest comfortabel en meest moduleerbaar in zijn categorie. Onze crossover heeft de kaart van de verleiding uitgespeeld in alle beoordeelde domeinen, en heeft telkens gewonnen!

Dat zijn dus drie uitstekende redenen voor Peugeot – en voor jou  –  om te brullen van trots!

Wil je meer weten over de vergelijkingen tussen onze modellen en deze van andere merken? Aarzel dan niet om jouw exemplaar van de Autogids te downloaden.

Download de speciale Peugeot-editie van de Autogids

Om ook te lezen

Nieuws

Peugeot in de hoofdrol in Thuis

Lees meer
Nieuws

Peugeot Driving Academy

Lees meer
Nieuws

5 Romantische bestemmingen met de wagen

Lees meer