Nieuws

Peugeot Driving Academy

Veiligheid voor alles

Ben je jonger dan 25 en heb je net een nieuwe Peugeot gekocht ? Dan hebben wij een leuke extra voor jou: om je meer zelfvertrouwen op de baan te geven, biedt Peugeot je de Stage voor Jonge Bestuurders aan de Peugeot Driving Academy helemaal gratis aan. Een cadeau ter waarde van € 245, met daarbovenop een besparing op je verzekeringspremie bij vele verzekeringsmaatschappijen.

Deze eendaagse cursus heeft tot doel de principes van actief en defensief rijden in de praktijk te brengen. Van de ideale rijpositie tot het belang van de juiste kijkrichting, en van het aanleren van noodremmen tot het vermijden van obstakels tot het aanpassen van de snelheid: na deze cursus kijken jonge bestuurders met heel andere ogen naar hun veiligheid.

Beter nog, tal van verzekeringsmaatschappijen erkennen de doeltreffendheid van deze stage en schenken daarom aanzienlijke kortingen aan jongeren die deze stage met succes hebben gevolgd. Met een gerust gemoed rijden en daarnaast ook geld uitsparen? Dat kan dankzij de Peugeot Driving Academy.

Contacteer je Peugeot verkooppunt als je meer wil weten over deze stage.

Om ook te lezen

Nieuws

Test de naverkoopdiensten van Peugeot en ontvang € 120

Lees meer
Nieuws

Peugeot in de hoofdrol in Thuis

Lees meer
Nieuws

De gespecialiseerde vakpers is onder de indruk van de nieuwe Peugeot 508

Lees meer