Privacy-beleid

Deze website is eigendom van Peugeot België Luxemburg. Peugeot België Luxemburg Bourgetlaan 20 Bus 2 1130 Brussel België

Deze website wordt beheerd door Your Agency SA, met maatschappelijke zetel te Middelbourg Straat 64B, 1170 Brussel.

Deze website wordt in Europa gehost door de IT-diensten van Net7 SA.

Lees dit beleid zorgvuldig alvorens u deze website bezoekt en gebruikt, omdat hierop wordt uitgelegd hoe uw persoonsgegevens worden verwerkt. Uw verder gebruik van deze website geeft aan dat u dit beleid aanvaardt.

 


 

1. Categorieën verwerkte gegevens / Links naar andere websites

Wij geven om uw privacy. Via deze website verzamelen en verwerken wij verschillende soorten persoonsgegevens. Dit omvat :

  • de informatie die u ons verstrekt wanneer u onze diensten en website opvraagt en gebruikt, zoals uw naam, adres, e-mailadres
  • de informatie die we nodig hebben wanneer u een probleem op onze website meldt
  • Informatie verzameld met behulp van cookies
  • Informatie over uw voertuig en specifieke contractgegevens die wij nodig hebben voor de geïndividualiseerde werking van de website (bijv. datum van aankoop, datum van diensten) en om een optimale gebruikerservaring te bieden met de beste dienstverlening voor uw voertuig.

Voor meer details, zie hoofdstuk 2.

Deze website kan ook links bevatten naar andere websites van Peugeot of de PSA-groep of naar websites van Peugeot partners, erkende garages, andere gelieerde ondernemingen of naar sociale netwerken. Wanneer u op zo’n link naar één van deze andere websites van Peugeot of derden klikt, gelieve er rekening mee te houden dat deze websites hun eigen beleid inzake gegevensbescherming hebben. We nodigen u uit om hun privacybeleid te controleren wanneer u deze websites gebruikt.

Deze website kan ook iFrames bevatten met inhoud van andere websites van Peugeot of de PSA groep. Peugeot biedt deze externe inhoud aan internetgebruikers aan met oog op een betere surfervaring. Als u een pagina met iFrames bezoekt, kunnen deze websites dus gebruik maken van cookies. Zie het cookiebeleid van Peugeot voor meer informatie.

U bent ervan geïnformeerd dat Peugeot alle verantwoordelijkheid afwijst voor websites van derden.

 


 

2. over de verwerking van persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden verwerkt voor algemene administratieve doeleinden en om uw aanvraag te beheren en voldoen, door Peugeot België Luxemburg Bourgetlaan 20 Bus 2 1130 Brussel België als verwerkingsverantwoordelijke, zoals hieronder beschreven.
Als verwerkingsverantwoordelijke verwerken wij uw persoonsgegevens als volgt:

 

 

De met een asterisk (*) gemarkeerde gegevens zijn verplicht en vormen een contractuele vereiste. U bent dus verplicht ons deze gegevens te verstrekken. Als u deze gegevens niet verstrekt, kunnen wij niet op uw aanvraag ingaan.

Afhankelijk van uw profiel en gebruikersgedrag tijdens het surfen op onze website, is het mogelijk dat u een pop-up venster verschijnt met een roadtest of een waardebon voor het model waarin u geïnteresseerd bent.

Uw persoonsgegevens worden tot tien jaar na het einde van de contractuele relatie bewaard. Indien u toestemming heeft gegeven voor het gebruik van uw gegevens voor marketingdoeleinden, worden uw persoonsgegevens gedurende drie jaar na het laatste contact met ons voor deze doeleinden bewaard.

Wij delen uw persoonsgegevens mee aan de volgende ontvangers voor de onderstaande redenen:

  1. Voor doeleinden die verband houden met de uitvoering van een overeenkomst of met precontractuele maatregelen die op verzoek van de betrokkene zijn genomen vóór het sluiten van een overeenkomst, overeenkomstig artikel 6(1)(b), van de algemene verordening inzake de bescherming van persoonsgegevens (AVG)

 

  1. Voor doeleinden die verband houden met legitieme belangen die de verwerkingsverantwoordelijke of een derde overeenkomstig artikel 6(1)(f) van de AVG nastreeft, tenzij u uw recht van bezwaar hebt uitgeoefend (artikel 21(1) van de AVG):

 


 

3. Interactie met sociale netwerken

3.1. Klantenondersteuning via sociale netwerken

U kunt ook contact met ons opnemen via onze sociale netwerkkanalen. Als u bijvoorbeeld een bericht stuurt naar of plaatst op onze sociale netwerkpagina’s, kunnen wij de informatie in uw verstuurd of geplaatst bericht  gebruiken om contact met u op te nemen met betrekking tot de vraag of het verzoek. Om u de gevraagde hulp te kunnen bieden, kunnen wij u vragen om, door middel van een rechtstreeks of persoonlijk bericht, aanvullende informatie te verstrekken, zoals details van het probleem, uw naam, e-mailadres, Identificatienummer van het voertuig (VIN), telefoonnummer, locatie (stad/staat) en/of merk, model en jaar van het voertuig. De door u verstrekte informatie zal niet worden gebruikt voor direct-marketingdoeleinden; marktonderzoek ter verbetering van diensten en producten zal alleen worden uitgevoerd op basis van geaggregeerde (anonieme) gegevens.

Houd er rekening mee dat u geen gevoelige gegevens (zoals informatie over ras of etnische afkomst, politieke opvattingen, religieuze of filosofische overtuigingen of gezondheid) in uw bericht mag doorgeven. Wanneer je een bericht plaatst op de openbare ruimte van een sociaal netwerk, kan iedereen het lezen.

3.2.Links naar sociale netwerken / sociale netwerkplug-ins (bv. “Like” knoppen)

Onze website bevat links naar sociale netwerken.

Om uw persoonsgegevens te beschermen wanneer u onze website bezoekt, maken wij geen gebruik van social plug-ins. In plaats daarvan zijn er HTML-links geïntegreerd in de website, die het delen op sociale netwerken eenvoudig maken. De integratie van een dergelijke link voorkomt een directe verbinding met de verschillende sociale netwerkservers bij het openen van een pagina op onze website. Door op één van de knoppen te klikken, verschijnt er een venster in de browser en wordt de gebruiker naar de website van het betreffende sociale netwerk geleid waar hij (na het inloggen) bijvoorbeeld de knop “Vind ik leuk” of “Delen” kan gebruiken.

Voor meer informatie over het doel en de omvang van de gegevensverwerking en het verdere gebruik van uw persoonsgegevens door sociale netwerken en hun websites, evenals uw rechten en mogelijke instellingen om uw privacy te beschermen, verwijzen wij u naar de informatie over gegevensbescherming van elk sociaal netwerk.

Facebook: http://www.facebook.com/policy.php
Twitter: https://twitter.com/privacy
Instagram: https://help.instagram.com/155833707900388
YouTube: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

 


 

4. Uw rechten

Als betrokkene heeft u een recht van toegang, verbetering, verwijdering (recht op vergetelheid), beperking van de verwerking, overdraagbaarheid van uw gegevens en het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens op basis van artikel 6(1)(e) of (f) van de AVG of wanneer de persoonsgegevens worden verwerkt voor commerciële prospectie in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.

Let op: deze rechten zijn wettelijk beperkt en de afdwinging ervan is onderworpen aan bepaalde voorwaarden.

Indien u uw rechten wilt laten gelden, kunt u contact met ons opnemen via: https://peugeot.my-customerportal.com of per post via Peugeot België Luxemburg Bourgetlaan 20 Bus 2 1130 Brussel België.

Als verwerkingsverantwoordelijke kunnen wij uw persoonsgegevens te allen tijde bijwerken (bv. adreswijziging).

Om gebruik te maken van uw recht om een klacht in te dienen (art. 77 AVG), kunt u contact opnemen met :

Voor België: Gegevensbeschermingsautoriteit Rue de la Presse 35 1000 Brussel Website:  https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/.

 


 

5. Updates van dit Privacybeleid

Eventuele toekomstige wijzigingen van dit privacybeleid zullen op deze website worden geplaatst. Wij nodigen u daarom uit om ze regelmatig te raadplegen om op de hoogte te zijn van eventuele wijzigingen in ons privacybeleid.

 


 

6. Om contact met ons op te nemen

Een verantwoordelijke kan gecontacteerd worden via het volgende formulier: https://peugeot.my-customerportal.com.

U kunt ook contact met ons opnemen via : Peugeot België Luxemburg Bourgetlaan 20 Bus 2 1130 Brussel België ter attentie van Data Protection Officer, psadpobelux@mpsa.com
 


 
Versie: Novembre 2020
Zie de wettelijke informatie voor onze volledige bedrijfsgegevens.